W firmach produkcyjnych nieustannie powstają zróżnicowane odpady, na które składają się opakowania z tektury i tworzyw sztucznych, puszki, metal i odpady miękkie, które można zgniatać.
Restauracje wymagają efektywnego i higienicznego wykorzystania przestrzeni w celu usuwania odpadów mieszanych, zawierających między innymi opakowania tekturowe i ogólne odpady kuchenne.
Firmy sprzedaży detalicznej mają do czynienia z ciągłym napływem odpadów tekturowych, papierowych i wykonanych z tworzyw sztucznych, zarówno w sklepach, jak i w magazynach.
Ośrodki służby zdrowia muszą pozbywać się odpadów opakowaniowych, resztek żywności i odpadów niebezpiecznych w sposób przyjazny dla środowiska.
Dowiedz się, jak szkoły i wyższe uczelnie radzą sobie z dużą ilością codziennie powstających odpadów papieru, tworzyw sztucznych i żywności.
W jaki sposób producenci z branży motoryzacyjnej radzą sobie ze zróżnicowanymi odpadami niebezpiecznymi i standardowymi, opakowaniami i pojemnikami?
Menu